Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok...

Milyen telefont ajánlotok 70-80 ezer forintig?

Figyelt kérdés

2017. febr. 17. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hetes vagyok.A xiaomival az a bajom,hogy egy 0 a verni meg a többi f*ssal együtt,az a bajom vele,hogy egy f*s haverom vett egy vernee thort(mondtam neki,hogy ekkora f*st ne),de ő nem hallgatott,a teló egy hetesen Jack dugó hibás lett,és utána jött a többi,most a pénzéért könyörög,arról meg ne is beszéljünk,hogy a majdnem két éves samsung Galaxy S6-om leveri 5-ször,meg a három éves iPad mini 2-m is.Nekem még nem volt kínai telóm,remélem nem is lesz,ilyen mélyre nem süllyedek,ezek a kínai telók a csóróknak vannak kitalálva,akik olcsón akarnak sokat,de ez csak humbuk,utána meg küldözgetheted kínába,hónapokig.Szóval kedves kérdező,én csak jót akarok neked,de,ha akarsz vegyél kínait,majd legalább megtapasztalod milyen az ablakon kidobott pénz...
2017. febr. 19. 03:55
 12/13 anonim ***** válasza:

#11: fura, hogy csak egy modellt emelsz ki (Vernee Thor-t), amiről rajtad kívül senki sem írt. Xiaomiról meg semmit, de sebaj... .

A másik - Samsungnak is voltak baklövései, vagy ezt el lehet felejteni? És nem az előbbi belinkeltre gondoltam, hanem pl. a Note 7-re.

Ja és még valami: jó lenne ha Tényleg megnéznéd az árát, mert a kérdezőnek az is számít.

2017. febr. 19. 13:40
 13/13 meszike91 ***** válasza:

# 11/12 Időpont ma 03:55

A vernee-t nem érdemes egy lapon emlegetni a xiaomival. Három ismerősömnek is xiaomi van és mind elégedettek vele. Nekem oneplus 3 van, az is tökéletesen működik.

Kínai és kínai között is hatalmas különbségek lehetnek. A xiaomi viszont nagyon jó telefonokat gyárt.

2017. febr. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!