Milyen telefont ajánlotok 70-80 ezer forintig?
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 20:27
11/13 anonim válasza:
Hetes vagyok.A xiaomival az a bajom,hogy egy 0 a verni meg a többi f*ssal együtt,az a bajom vele,hogy egy f*s haverom vett egy vernee thort(mondtam neki,hogy ekkora f*st ne),de ő nem hallgatott,a teló egy hetesen Jack dugó hibás lett,és utána jött a többi,most a pénzéért könyörög,arról meg ne is beszéljünk,hogy a majdnem két éves samsung Galaxy S6-om leveri 5-ször,meg a három éves iPad mini 2-m is.Nekem még nem volt kínai telóm,remélem nem is lesz,ilyen mélyre nem süllyedek,ezek a kínai telók a csóróknak vannak kitalálva,akik olcsón akarnak sokat,de ez csak humbuk,utána meg küldözgetheted kínába,hónapokig.Szóval kedves kérdező,én csak jót akarok neked,de,ha akarsz vegyél kínait,majd legalább megtapasztalod milyen az ablakon kidobott pénz...
12/13 anonim válasza:
#11: fura, hogy csak egy modellt emelsz ki (Vernee Thor-t), amiről rajtad kívül senki sem írt. Xiaomiról meg semmit, de sebaj... .
A másik - Samsungnak is voltak baklövései, vagy ezt el lehet felejteni? És nem az előbbi belinkeltre gondoltam, hanem pl. a Note 7-re.
Ja és még valami: jó lenne ha Tényleg megnéznéd az árát, mert a kérdezőnek az is számít.
13/13 meszike91 válasza:
# 11/12 Időpont ma 03:55
A vernee-t nem érdemes egy lapon emlegetni a xiaomival. Három ismerősömnek is xiaomi van és mind elégedettek vele. Nekem oneplus 3 van, az is tökéletesen működik.
Kínai és kínai között is hatalmas különbségek lehetnek. A xiaomi viszont nagyon jó telefonokat gyárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!