Telefonhoz milyen külső billentyűzetet javasoltok? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A5 2016 telefonomhoz szeretnék billentyűzetet venni. Van itthon egy bluetooth, de az kényelmetlen valahogy, illetve külföldi, és a gombok máshogy vannak rajta, amit nem sikerült megszoknom. Egyetemi jegyzetelés miatt kell, kizárólag oda használnám. Esetleg van olyan, ami kábeles? Az előadókban nincsen konnektor, így ha a bluetoothos lemerül, nem tudom hol feltölteni (a telefonom akksija nagyon jól kibír akár 2 napot is, játék mellett).#telefon-billentyűzet
2017. febr. 17. 14:55
1/3 Alex Fly válasza:
Ha a telefonod OTG-képes, akkor bármilyen USB billentyűzetet rá tudsz kötni. De lehet, hogy csak US-International kiosztásod lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt hol tudom megnézni a telefonomban?
2017. febr. 17. 17:57
3/3 Alex Fly válasza:
Elolvasod a specifikációit. Mondjuk a neten.
A mobilaréna tesztjében azt írják, tudja az OTG-t. Pár száz forintért kapsz hozzá megfelelő kábelt, amibe bedughatsz bármilyen USB billentyűzetet. Hogy aztán a billentyűzetkiosztást tudod-e változtatni, vagy csak az amerikai nemzetközi kiosztást ismeri, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!