Elfelejtett microSD jelszó. Mit tehetek?
A memóriakártyától csak annyit várnék el, hogy tudja milyen jelszót kell elfogadnia. Valamint több helyen is szétnéztem már a témában, tudok "mmcstore" fájllal kapcsolatos módszerről is, azonban az tudtommal csak az eredeti készüléken működik. (Javíts ki ha nem így van.)
Ebből nekem az jönne le, hogy a kártya lényegében használhatatlanná vált, ami egyértelműen nem igaz, hisz egy másik, de ugyanazt a szoftvert futtató készüléken úgy viselkedik ahogy azt elvárnám. Ez a kártya nagyon is működőképes, a rátett jelszó akadályozza meg hogy más szoftverrel rendelkező gépek lássák. A "próbálgatást" pedig nem kell a nulláról kezdenem, ugyanis a jelszó nagy részére emlékszem (max 8 karakter a megengedett, én pedig 6-ra emlékszem), ám abból is jó pár variáció ki tud jönni, ezért kerestem jobb módszert. Ha a fent leírtak megakadályozzák, hogy bármi más lássa a kártyát az eredeti mobilokon kívül, mondhattad volna csak azt, hogy nem tudsz segíteni, mivel erre nincs más mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!