Milyen telefont vegyek 50E ft-ért?
Menj be egy megbízható GSM boltba és bármilyen telefont az árkategórián belül!!!
Tudom nem a legjobb azt hallani hogy használt telefonost ajánlanak de megéri mivel egy normális boltos leteszteli a készüléket és kijavítja a software hibákat hogy rendesen működjön...
Én anno nyári gyakorlaton javítottam telefonokat ilyen helyen, ott is vettem a telefonom és korrekt árakat is lehet találni... (mindegy mit veszel de ne apple-t mert az f*s)
Semmiként ne Sumsangot..
Most erre a válaszra kapom majd a negatív véleményeket, de a samsungok 70%-a nagyon sokat kifagy, és lassu..
Én a helyedben LG G2-n gondolkodnék, ha nem azon, csakis LG, vagy Sony..
2éve van meg nekem 50 volt LG G2 MINI és 1x nem fagyott le, nagyon sok dologgal rendelkezik, elég a hely és gyors..
LG G2 Mini 45 körül..
"Én anno nyári gyakorlaton javítottam telefonokat"
Megint egy kisgyerek osztja az észt.
#2.Mivel ők minden kategóriában gyártanak telefont,így persze hogy náluk van a legtöbb hibalehetőség.De mondjuk az S7-nél nem fogtam jobb telefont,ezt leszögezem.
Kérdező:
Xiaomi Redmi 4A
Xiaomi Redmi 3S.
Nem noname cégről van szó.
"De mondjuk az S7-nél nem fogtam jobb telefont,ezt leszögezem."
XD XD XD
Sajnállak téged, ha a koreai hulladék Samsung S7-nél nem fogtál jobb telefont! :D :D :D
Ember, egy koreai termékről beszélünk!!! Nem amerikai, nem japán, nem svéd, nem finn, nem német, hanem egy koreai dologról!!! :)))))))
Szánalmas.
Nem rossz a samsung..De 50.000alatt nemtalál annyira jót..Olyan s4től kezdődnek
Én az LG mellet vagyok
#9.50K alatt csak a Xiaomi és a Meizu gyárt értelmes telefonokat.
Esetleg néhány jó B Brand-es telefont ki lehet fogni.
LG meg nem az igazi már a G2 óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!