Van-e tapasztalatok (vagy mástól információtok) az alábbi két okostelefonról, ti melyiket vennétek az alábbiak közül?
Az 5 collos jobb lenne a kijelzőp mérete miatt, de arra meg volt olyan vélemény, hogy gyenge a kihangosítása (a Lenovo-ról nem találtam ilyen kritikát).
Amúgy csak e-mailezésre és weboldalnézésre kellene a készülék semmi másra.
Ami még fontos lenne, mindkét készülék esetében, hogy esetleg valamilyen átalakítóval tudom-e router-ről osztott kábellel, arról a jelet valamilyen eszközzel átalakítva internetezésre használni? Úgy tudom, az olcsóbb okostelefonon nem tudnak ilyet, de erről a 2 típusról van-e esetleg ilyen információtok?
Előre is köszönöm!
Köszönöm a választ. Jó ez a linkelt oldal, de különböző okok miatt sajnos ez a két típus merül fel, ezzel a kettővel kapcsolatban mi a tapasztalatotok/észrevételetek/javaslatotok?
Előre is köszi!
Köszi. De akkor lehetne más típusokra ajánlatot kérnem, ebben a kategóriában (vagy kicsit - 5-10e Ft - drágábbért), ami jól hallgató beszélgetés közben.
Nekem csak magyarországi forgalmazok jönnek szóba, utánvét nélkül, személyes átvétellel, face-to-face szeretem ezeket intézni (személyes kipróbálás), nem akarok postaköltséget fizetni és postázással bajlódni, ha mégsem jön be a telefon.
De semmi kifogásom, ha mások nem így járnak el mobilvásárlás közben.
És visszatérve az eredeti kérdésre, van még esetleg másnak tapasztalata belinkelt két készülékről?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!