Melyiket válasszam szerintetek?
Sziasztok szeretnék telot kihozni előfizetésre és a Huawei P8 és a Samsung S6 Edge telefon közt gondolkozok.
Valaki azt mondja hogy a Huawei P8 szebb selfiket csinál és hangosabb a hangszorója, ez tényleg igaz?
Mi a véleményetek erről a két telefonról, nem akarok mást csak ezen a kettőn gondolkozok mivel ezek vannak akcióba előfizetésre.
Személyes tapasztalatok vannak?
A p8 szépnek szép képeket lő, de a samsungé jobb, ahogy processzorban is. Persze nem is egy árkategória a kettő.
Szóval mindenképp a samsungot ajánlanám. Illetve a samsung márkák nagy előnye (a kevés közül), hogy keveset esik az ára ha eladásra kerül szó.
Szerintem is S6E.
Én használtam is teljesen rendben van,szerintem még a P9-nél is jobb választás.
Maradjunk a témánál :D
A p8-ba elől 8-as kamera van az s6 edge-be meg 5 ez észrevehető?
a P9-be már Dupla kamera van :D
Hát már én se tudom hogy melyik legyen :D
Naaa nekem s6 edgem van miota kijott(tobb mint egy ev). En nagyon szeretem nem fagy, jol mukodik. Szerintem majd csak s10re fogok valtani ezutan, mert nagyon jol birja.
A kamerarol szerintem az elsokamera nagyon jo nincs ra panaszom kb mint egy iphone 6s-é.
Akkor a samsung első kamerája jobb mint a huawei p8-é?
Illetve a Samsung aksija hogy bírja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!