merci vagy bmw?
hawaii vagy bahamák?
szőke vagy barna?
két csúcskategóriás készülék amik között az dönt, hogy az iOS vagy a Droid ökoszisztéma e a szimpatikusabb, amúgy kb egál.
#2es: tudom. pedig nekem is a kettőből van az egyik.
Szerintem az a jobb, nekem legalábbis mindenképpen. Ezzel együtt megértem, hogy ezen a szinten már annyira kicsi a különbség, hogy gyakorlatilag az apró ízlésbeli különbségek döntenek nem az, hogy jobb meg rosszabb vétel.
#2 És a két tűzharcban álló fél közé néha betoppan egy, akinek csak a Windows Phone, mert hogy süvít, meg egy 50 éves technofób, aki a nyomógombos nokiára esküszik, mert mindent tud, ami neki kell, másnak meg ne kelljen több. :_D
Amúgy meg #1. Menj be egy üzletbe, próbáld ki őket. Nézz videókat, aztán magadnak hozz véleményt, mivel ez egy szubjektív téma.
Azt se fogjuk neked eldönteni, hogy melyik a kedvenc színed.
"tudás vs. divat"
jah, már csak azt kell eldönteni, hogy melyik melyik, mert mindkettőre ráfogható :D Egyébként ha itt tartasz, akkor még mindig nem érted az #1-es lényegét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!