Microsoft Lumia 950 XL vélemény?
Figyelt kérdés
Megéri ilyen telefont venni 85.000ft-ért?2017. febr. 7. 15:35
1/5 anonim válasza:
Nem éri meg. Ezeknek a fajta Windowsos telefonoknak már leáldozóban, vagy már teljesen felejtős. Nem szólom le a Windows mobilokat, de kevés alkalmazás van rá, és eléggé zárt rendszer.
Tudsz jobbat venni 85ezerért - én ilyen áron inkább kínai androidos telefonokat néznék.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezen kivul en is a kinaikat neztem. Csak kivancsi voltam erre is.
2017. febr. 7. 18:53
3/5 A kérdező kommentje:
Kinaiak kozul melyiket ajanlod?
2017. febr. 7. 18:54
4/5 anonim válasza:
Erős telefon, de elsősorban munkára való, nem játszani. Ha fontosak a kamerás tulajdonságok, akkor megéri, mert jelenleg a mobilos felhozatal talán legjobb kamerája van benne. Alkalmazás tényleg kevesebb van rá, mint androidra, vagy apple-ra, de elég sok minden elérhető rá így is. A windows rendszernek nincs nagy hardver igénye, ez alatt viszont van hardver bőven, ezért amit elindítasz, az el is fog futni rajta. Gyári navigációja, ami még kiemelkedően jó, ha letöltöd a térképeket wifi közelében, utána offline módban is navigál. Continuum módban pedig asztali géppé tudod alakítani.
5/5 A kérdező kommentje:
Eddig is Windowsos telefonom volt (8.1), ezzel is megvagyok elegedve. Ami tetszet a regiben, hogy egyaltalan nem lassult, talan meg gyorsabb is lett , most 2 es fel eves. Alkalmazasokbol amit hasznalok Facebook, Messenger, Viber, meg eddig a Here Drive.
2017. febr. 9. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!