Milyen telfont érdemes venni 50 000 Ft körül? Milyen márkát és android vagy Windows? (lent a szempontok)
Igazábol sokat használnám netezésre: Facebook,Instagram,Snapchat stb..
szóval gyorsaság nagyon fontos lenne.
Illetve a kamera az ami még nagyon számítana!
És szeretném hogy azért egy 3-4 évet mindenképpen bírjon ki.
Előre is köszi és légysz olyan írjon aki tényleg ért hozzá és nem csak fikázni tudja a másikat,vagy ha igen,azt akkor is tapasztalatból
50000-ért legyen gyors, fa$za kamerával, és bírja 4 évig?
Egyéb kívánság? :D
Nem véletlenül vannak 10000 Ft-os meg 400000 Ft-os telefonok is. Minél olcsóbb, annál több kompromisszumot kell kötni. Kiemelkedően jó kamera pl biztos nem lesz egyik 50000 Ft-os telefonban sem. 3-4 év alatt meg a mostani csúcskészülékek is elavulnak, nemhogy az alsó kategória.
Ennyi pénzért én a Vernee Thor-t venném, vagy kicsivel drágábban Xiaomi Redmi 3s Prime-ot (de mindenképpen Androidot).
Jó,hát nekem az előző az 5mp-es hátlapi és 0.3-as előlapi kamerával rendelkezett szóval annál csak jobb lehet :D
De tényleg nem azt mondom hogy a legjobb kamerája legyen de azért ennél jobb.
Samsung,Sony,Huawei esetleg?
Xiaomi redmi 3 variánsoknál ebben a kategóriában nincs jobb.
Melyik P8 lite?
Azért,mert előbb jött ki? xD
azért nem fogom sokáig használni?
Hát de nekem nem kell mindig a legfrisebb telefon,ezen is van android 5.0 és ugy láttam hogy 6.0 is.
Csak most elromlott a telom,de nekem nem kell a legújabb.
A Xiaomik akkor is jobban megérik.
Persze nem akarlak erről lebeszélni, jó telefon jó terméktámogatással, de akkor inkább várd meg a 2017es kiadást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!