Miért jó az iphone? most at osztályban sokaknak van de nem értem miért jobb mint egy androidos okos telefon.
A hardveres részt objektívan ki lehet elemezni, viszont az iOS jóval stabilabb és lájtosabb a legtöbb androidos rendszernél. Egy iPhone 4-5 évig is jó, az androidos telefonok közül a gyengébbek egy-két évet bírnak.
Most már azt sem lehet mondani, hogy nagyon drágák lennének, az csúcskategóriás androidok is simán belekerülnek 2-300 000 forintba.
Mindenesetre én maradok továbbra is androidos, de ezek vitathatatlan előnyei az iPhone-oknak.
Mesterséges kultusz.
Nekem droid van, nekem az jó. A páromnak alma, ő azt szereti.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Ennyi.
Nem jobb, mint egy Androidot futtató készülék. Csak más. Van, akinek az felel meg, van, akinek ez.
Az iOS/Android ellentét ugyanaz, mint a Mac/PC, Audi/BMW, C64/Spectrum, stb. viták.
Ha már osztályról van szó... Azért mert az a Divat vagy a menő.
Nekem pl nem jön be. Egyik barátomnak Android után volt fél évig 5S ő ki nem állhatta például. Nem is divatból használta. Mert különösebben nem érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!