Kerlek segíts*tek a viberrel kapcsolatban. ?
Most töltöttem le.
1. Nincs mobil netem csak wifim, de gondolom az is jó.
2. Amikor belépek ott van, hogy viber. Ezek azok akiknek van viberjük és ingyen hívhatom őket?
3. Honnan tudom, hogy van net kapcsolatuk? Hogy éppen online-ok?
4. Az "viber"-ben minden szám ott van, a viber out-ban meg az akinek nincs viberje? (Ha jól értem) Vagy az is akinek épp nem fut a viberje?
5. Ha a viber out-ból hívok akkor nekem az mennyibe fog kerülni?
1. Igen a wifi is jó, a lényeg hogy netkapcsolat legyen.
2. Akiknek van viberjük és a SIM kártyád vagy telefonod névjegyzékében vannak azokat megjeleníti a Contacts-ban / Névjegyek / Partnerek nem tudom minek van fordítva.
3. A Contacts-ban névjegyekben a partnerre ha rámész kiírja a státuszát. Ha fut a háttérben a Viber vagy akár épp chatel rajta akkor is online státusza lesz.
4. A viber out egy fizetős szolgáltatás, mint a skype-nál a skype out, ami rendes mobilosokat tudsz percalapú díjjal felhívni, csak a viberen neten keresztül. Pont mint ahogy a mobilszolgáltatód hálózatán tennéd. Lehet jobb percdíjakat ad, mint a mobilszolgáltatód, vagy külföldiekkel - akiknek nincs internetkapcsolatuk, csak mobiltelefonjuk fel tudod őket hívni jobb percdíjjal mintha a mobiltelefonodról csinálnád a mobilelőfizetéseddel.
5. Viberout percdíjakat nézd meg az oldalukon
1500Ft-ért 280 percet tudsz telefonálni.
Hasonlítsd össze ez mennyibe kerülne a mobilszolgáltatódnál.
A viberout csak akkor kerül pénzbe, ha a másik félnek akit hívsz nincs netkapcsolata, wifi, vagy mobilnetje, mert akkor a neten keresztül ingyenes. Csak akkor kell a v out-ot használni, ha nincs valaki épp a neten, mert mondjuk úton van és akkor te rácsörögsz mintha a mobilhálózaton tennéd. A Viber internetes hálózata össze van kötve a GSM mobilhálózattal, ezért tudsz felhívni bárkit, akinek nincs mobilinternet előfizetése és nem kapcsolódik wifin sem az internetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!