Szeretnék egy új telefont, milyet ajánlatok?
Mindenképpen Samsungot akarok. De nem tudom hogy melyik éri meg a legjobban.
100.000 ft. Körüli legyen mert annál többet nem akarok kiadni egy telefonért de mégis jót akarok! Melyik Samsung telefon éri meg a legjobban?
Ha nyáron veszem akkor pl. Egy 100.000ft-s telefonnak mennyit megy le az ára?
Samsung megeri XD borzalmas ram hasznalat es max 1.5 eves tamogatas XD
Es ne gyere azzal a paraszt vakitassal hogy 8 magos XD XD
"mennyit megy le az ára?"
Androidos telefonnál nagyon hamar, használtam meg még inkább
Bár a helyedben én max 100ért samsungot nem vennék, inkább akkor valami kínai-kínait mondjuk oneplus 3 at vagy hasonló
Kérdező - térjünk vissza a nyárra. Senki sem jós, mert az áruk változhatnak (jöhet még akkor egy jól kifogott akció, de lehet, hogy emelkedni fog).
Na majd utána érdemes felütni az Árukereső oldalát, ott megadni a maximum árát és nézd meg az első 5 találatot. Ha edi, MediaMa..., BestBu... és hasonló helyeken látod, akkor érdemes, ha máshonnan (NonameGSM), akkor nem (szürkeimport, gari hiánya/ha van, akkor az nem túl sokat ér, stb.).
Amúgy 100.000 Ft környékén a Samsung A és C kategória található. Lehet, hogy nyár környékén is ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!