WlessTheBoss kérdése:
Noki Lumia 520 kártyafüggetlenítés?
Figyelt kérdés
Van egy Vodafonos Nokiám . Lehet találni interneten találni egy kódot amivel függetleníteni lehet?#kártya #telefon #Samsung #Telenor #T-Mobile #Vodafone #iPhone #függetlenítés #Tesco Mobile #kártyaföggetlen
2017. febr. 3. 17:40
2/5 anonim válasza:
Nekem a neten függetlenítették t-mobilos volt eredetileg, ha jól emlékszem 5k volt. Imei számot kellett talán megadnom, meg elutalni a pénzt a számlaszámra, aztán megkaptam a kódot.
3/5 anonim válasza:
Megtaláltam azt az oldalt,ahol függetlenítették nekem, sajnos azt íjra,hogy más szolgáltató nem támogatott, csak a t-mobile. Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni!
4/5 anonim válasza:
Utolsó, megtudnád adni az oldalt? Nekem telekomos, de horror összegért tudnak függetleníteni tcomban...
5/5 anonim válasza:
[link] tessék, bocs,hogy ilyen későn adtam meg,csak dolgoztam. Remélem sikerrel jársz te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!