Létezik tökéletes telefon?
Árat nem írtál hozzá.
A Huawei Mate 9 viszont egy jó telefon, de annak (is) ára van:
Ha gyermekkorodban gyakran bepisiltél, akkor nem létezik tökéletes telefon.
Ha a bilire szoktatást könnyebben viselted, akkor föls em teszed ezt a kérdést.
Nem érted, ugye?
Árral könnyebb lenne...
De a tökéletes teló mindenkinek más. Ezeket akiket felsoroltál a telefonok többségében megtalálható. Az "átlagos" használat is mindenkinél más. Valaki átlagosan napi 5-6 órát telózik és van, aki indít 4-5 hívást és ennyi.
SZÁMOMRA a Sony telefonja jöttek be.
Nem létezik, számomra legalábbis. Én olyat szeretnék, ami 4,5"-tól 7"-ig változtatható méretű kijelzőjű legyen, mindig a felhasználásnak megfelelően. Létezik ilyen? Ugye hogy nem.
Neked egy nagy akksival rendelkező telefon való. Lenovo P2, LG X Power, Xiaomi Redmi 3s, Xiaomi Redmi 4 Prime például.
"Ha tehetjük technológiát alakítsuk úgy hogy jó legyen ne pedig mi alkalmazkodjunk. Köszönöm, mindenkinek ment a zöld."
Nem személyeskedéséből, de ez csak egy szép elképzelés (viszont ha tényleg ezen vagy, akkor sokkal többet kell tenni, hogy kiírod ezt magadból). Sokkal - sokkal - sokkal több áll a technológia mögött, mint ahogyan elképzelni tudjuk. Ismered-e a nálad lévő okostelefont TELJESEN? Nem, de erről Nem Te tehetsz: egy okostelefonon - továbbmegyek: egy alkatrészén, rengetegen dolgoznak, mielőtt még a gyártósorra kerülne. Mindenki hozzáad valamit és a gyártósor után, már a felhasználók is (akkor is, ha nem írunk semmit sem a készülékről, csak használjuk). Mi folyamatos tesztalanyok vagyunk. Változnak, módosulnak az igényeink - már VR képes telefonokat tudsz megvenni, bőven 150K alatt. A Big Data-ról és azok kielemezéséről még bele sem kezdtem (nagyon hosszú teleregény lenne és még a gyártók/forgalmazókról/okostelefon modellekről szót sem említettem).
Az iPhone 6 aksi problémára térve: https://www.youtube.com/watch?v=DUjgwKDsPKI (és a későbbi videókban is említést tesz róla, hogy ez nem egy - két napra szól, hanem hosszabb távra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!