Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonomra állítottam be...

Viki1723 kérdése:

A telefonomra állítottam be jelszót kb. fél éve. Viszont most elfelejtettem. Hogy lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Xiaomi Redmi 3S fajtájú telefonom van. A hátlapja nem levehető.
2017. febr. 2. 16:16
 1/8 anonim válasza:

Próbálj emlékezni a jelszóra....

Én mindig felirom egy papírra a jelszavam, és eldugom valahova és próbálom nem elfelejteni hova. Nem irtad, rajzoltad le?

2017. febr. 2. 16:32
 2/8 TappancsMancs ***** válasza:
Fél éve nem használtad a telefonodat?
2017. febr. 2. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Beláthatatlan perspektívák nyílnának, ha a hátlap levehető lenne, mert az annyira rrrrelevánssss :)))
2017. febr. 2. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet arra van írva a jelszó, belülről.
2017. febr. 2. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg beírni a "Viki1723" at. Az nagyon jelszónak néz ki.
2017. febr. 2. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Hardreset
2017. febr. 2. 18:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Mekkora gondot csináltam azzal ha 3 lehetőség közül:download, recovery, fastboot. A fastboot-ot választottam és most nem reagál csak egy kép van amin egy nyúlszerűség szereli az androidot? :'( Nem reagál a gombokra. Még a kép sem sötétül el :(
2017. febr. 2. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Tedd vissza a tulajdonos zsebébe!!!
2017. febr. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!