Melyik ezek közül a legjobb?
- Samsung Galaxy S6
- Samsung Galaxy A5 (2016)
- Huawei P8
- Huawei P9 lite
- LG G3
Nehéz kérdés, mert komplex..
- A5 egyből kilőve szerintem, szinte mindenben gyengébb..
- P8-ban több a ram, minta P9 Liteben, de P9Lite mégiscsak újabb, jobb benne a grafikus gyorsító, CPU megközelítőleg ugyanaz...
- S6 csúcskategória volt 2 éve, még most is nagyon jó, ez szerintem egy kicsit még mindig drágább, mint pl a P9 Lite
- LG G3 GPU-ját nem ismerem, így nem tudom megállapítani.. Meg abban csak Quad Core CPU van..
Ha a pénz nem számít, Samsungot vennék talán, de egyébként ár-értéket, teljesítményt figyelembe véve sztem P9Lite egyértelműen
Koszonom a valaszt :)
Az s6ot szemeltem ki viszont a g3 nagyon bejon :( a p9 kevesbe :/
Köszönöm a választ :) a 2017esre még nem kerestem rá, azthittem az már egy másik árkategória :/
A huawei nekem sem tetszik tulsagosan, az egesz felület.. De írják hogy ár-érték arányban viszsont jók :/
Nagyon az s6 fele húznék, csak még mindig sokan panaszkodnak a touchwizre :( de olvastam olyat is hogy ezt mar az s6ban megoldották es jol mukodik :/
A Samsung hol veri más gyártók középkategóriáját?
Én nem szoktam a telefonommal fürdeni, hogy vízállónak kelljen lennie. Kisebb esőt meg mindegyik kibír. Always on display helyett elég az értesítési led, ha az RGB-s. Órának ott a karóra, stílusosabb, egyszerűbb ránézni, mint kivenni a zsebből a telefont és akkor is tudom az időt, ha a telefon lemerülne (mert elég 2-3 évente elemet cseréltetni).
Hogy ne csak offoljak: Vedd az S6-ot, az a legjobb a felsoroltak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!