IPhone 5S akksi tapasztalatok?
Sziasztok, most gondolkozom egy új 5S vásárlásán, aki már használta, mit tapasztalt, mennyi ideig bírja az akku átlagos használat (max. napi fél óra net (youtube) wifivel, illetve kb. 20 perc napi beszélgetés mellett? Facebook nincs, illetve napközben nem nyomkodnám csak ha hívnak. Így elmegy 2 napot újkorában?
Köszi előre is!
2-3 napot így kibír(hacsak nem órákig telefonálsz)
Amúgy mellékesen, szerintem egy új 5s nem éri meg, elavult már, és ahhoz képest drága.
Köszi a válaszokat.
jogos a kérdés, hogy miért hajlok erre a telefonra, tönkrement a nyomógombos Nokiám, ami már 4 éves volt, szóval a hűség 2 éve lejárt. Ingyen elhozhatom még ezt is, nyilván az olcsóbbakat is, de a mai nyomógombosak nem tetszenek, érintősben meg a 4 collos kijelző a felső határ nekem amit kényelmesen átérek. És sajnos úgy néz ki androidosban nincs 4 collos, pedig az a rendszer számomra átláthatóbb lenne. Ezért az iPhone. :)
"Egy 40 ezer forintos androidos telefon tökéletesen kielégíti ezeket az igényeket."
Ez alapból nem igaz, mert ezek az olcsó androidos telefonok általában fél év használat után használhatatlanul lelassulnak és borzasztóan merülnek. Nincs semmi bajom az androiddal, nem az androiddal van a baj, nekem is volt már, hanem a sok selejtes telefongyártóval. Volt már ilyenem. Pont azokat az igényeket nem tudta kielégíteni amiket a kérdező szeretne. Szóval ha veszel 3 év alatt 3 darab 40 ezres androidot pont ott vagy mintha 3 évre vennél egy 5s et.
"Az akkumulátora meg gyenge újkorában is. Fél óra Youtube 30%-ot simán lezabál."
Ez sem igaz. Valóban nem a legújabb aksi van benne, de jól használja a készülék. Fél óra youtube amúgy olyan max 15% ot eszik meg, de ha szeretnéd csak neked lemérem.
Amúgy 5s nek tavaly, azaz 2016 ig volt a gyártása. Újonnan is már az iOS 10 el kapod meg. Lehet elavultabb már, már nem lesz rá túl sokáig frissítés, de azért hülyeségeket ne írjunk. Árával én nem értek egyet, de azért nagyobb akcióknál ki lehetett már fogni 70 ért is. 70 ért pedig sokkal de sokkal jobban megéri mint egy frissebb 40 ezres android.
Lehet kapni még forgalmazzák.
Amúgy jó ez a teló,bír annyit az akksi,mint az androidos,de ha nem fontos az Apple,akkor harmadáron van Androidos is.Persze lutri,mert tényleg belassulnak,besokallnak,attól függ hol veszed,milyen márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!