Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri az iPhone SE?

Szerintetek megéri az iPhone SE?

Figyelt kérdés
Most ment tönkre a telóm és újat akarok kérni. Igazából az iPhone 6s tetszik a legjobban, de abból a Telekomban márcsak 32gb-s van:( Az meg nem elég nekem. 7-et meg nem igazán akarok, mert drága is, meg van pár dolog, ami nem tetszik benne (pl a jack csatlakozó helyett lightning)... Szóval a SE-n gondolkozok, de azzal egyetlen problémám van. A méret. Én az 5" fölötti képernyőhöz vagyok szokva, és félek nem fogok tudni hozzá szokni. Szerintetek?

2017. jan. 31. 16:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Akkor ne vegyél részletre, hanem vásárolj egy gyengébb, de még mindig jó tudású, más márkájú készüléket.

Vagy iCloud.

2017. jan. 31. 18:17
 12/20 anonim ***** válasza:

Vajon mi a francért találnak ki ennyi felhőszolgáltatás elérést? Hogy használd. Vegyük a Drive-ot, ahol 115 GB-s tárhelyem van. Éjjel-nappal fotóznék se telne meg.

De ha nem ragaszkodnál ennyire az almához, lenne más gyártótól sokkal jobb ár/érték arányú készülék is.

2017. jan. 31. 18:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Egybe nincs ra penzem, es nalam csak ios johet szoba:D
2017. jan. 31. 18:36
 14/20 A kérdező kommentje:
A felhoszolgaltatasokat nem szetetem hasznalni, vagyis Drive-ba is ossze vissza voltak nekem a kepek, jobb szeretem a galeriaba...
2017. jan. 31. 18:45
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem ha ilyen csoro vagy ne akarj iPhonet. Most nem azert, de reszletre ep eszu ember nem vesz telefont.
2017. jan. 31. 18:56
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 ez hulyeseg. Egyaltalan nem vagyunk csorol, de most 1 hete romlott el a telom, igy hirtelen kinek van annyi penze?gazdag embereken kivul. Egyebkent nagyon sokan vesznek reszletre.. nem tudom ki vagy te (sztem egy senki), hogy igy leminositesz mindenkit:)
2017. jan. 31. 19:14
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Kerdezo nalad biztos tobb vagyok, tudod en az iPhone7-emet nem reszletre vettem.;)
2017. febr. 1. 09:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem igazán érdekel hogyan vetted az iPhone 7-edet. Majd ha felnőtt ember leszek, lesz keresetem, akkor nekem is lesz rá pénzem, de így nincs. Tudod a szüleim nem milliomosok... Szóval nem kérünk az okoskodásból:)
2017. febr. 1. 14:02
 19/20 anonim ***** válasza:
18%
Rossz látni az ilyen embereket mint te kérdező
2017. febr. 1. 20:24
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát nálad úgy érzem jobb ember vagyok:D én csak segítséget kértem, te meg osztod a nem létező eszedet. De sztem most itt zárjuk le, szia! Több választ nm kérek tőled
2017. febr. 2. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!