Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék venni,...

Telefont szeretnék venni, mert a jelenlegi már kezdi feladni a harcot. Melyiket ajánlanátok: Alcatel Pop4S vagy Sony Xperia E5? Valamiért az Alcatel-hez jobban húz a szívem, de tőletek is szeretnék megerősítést ill. választást kérni!

Figyelt kérdés

2017. jan. 31. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
hát, kb. egy kutya a két spec.
2017. jan. 31. 10:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ez is több a semminél!!
2017. jan. 31. 21:07
 3/5 anonim válasza:

Nekem Sony Xperia e5-öm van. Nagyon jó kis telefon, eddig még egyszer sem fagyott le, lazán kibírja az aksija egész nap

(nagyon sokat használom), játékokat is simán visz. Régen alcatelem volt de nem szerettem, mondjuk ez ember függő.

2017. febr. 1. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudtam dönteni. Annyi talán, hogy az Alcatel nagy kijelzős. A páromnak XperiaE1.ese van, de utálja. Mindent tölt, amit nem akar is. Külsőre nekem se tetszik az Xperia. Az Alcatel s
2017. febr. 1. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Szóval az Alcatel csak jobb lehet. Gondolom.
2017. febr. 1. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!