Huawei P9 Lite telefonom meghajlott egy kicsit az egész telefon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A telefonom meghajlott nem nagyon, semmi baja nincs nem tört be a képernyő semmi baja... De azért mégis idegesít mert látható szabad szemmel a hajlítottság...
Nem tudom hogy/mit csináltam vele... :/
Garancuát vállalnak ilyenre?
Vagy valahol meglehet "javíttatni"?
2017. jan. 30. 20:39
1/6 anonim válasza:
A garancia ilyen esetre semmiképp nem terjed ki. Jobbat nem tehetsz rakd le egy asztalra, rakj rá pár jó vastag nehéz könyvet és hagyd úgy 2-3 napig. Talán visszaáll. Ha azt nézzük sokan a farzsebükben hordják a telefont és rá is ülnek akkor ~5-10kg nyi könyv nem lehet hogy gondot okozzon.
2/6 Trevor. válasza:
A keret fém, szóval az visszahajolhat..
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi :D
2017. jan. 31. 21:01
4/6 anonim válasza:
Sikerült valamit csinálni a telefonnal?
Nekem is pont ugyan ez a problémám, és a könyvekkel való lapítás jutott eszembe :D
5/6 A kérdező kommentje:
Az igen :D
Nem sikerült megcsinálni sehogy sem...
Teljesen használható annak ellenére hogy a szervízben 2hónapot mondtak neki hogy addig birja aztán betörik a képernyője
De semmi baja használom csak annyi higy megvan hajolva
Hogy sikerült? :)
2017. aug. 20. 13:43
6/6 anonim válasza:
egyenlőre semmi nem lett vele, ugyan olyan :D üvegfóliát nem merek cserélni, mert hajítottsága miatt nem biztos, hogy rásimulna a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!