Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek ha a...

Milyen telefont vegyek ha a másik tönkremegy?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen telefont vegyek ha tönkremegy ami most van? Most van nekem több mint 3 éves Samsung galaxy s3 lte. Nem nagyon lehet már hozzá cuccokat kapni és félek hogy tönkremegy.
2017. jan. 30. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg mennyit szánsz rá és segítek, anélkül nem tudok mert ha azt mondom hogy Samsung Galaxy S7 Edge és közben szánsz rá 60 ezret akkor semmit nem ér a válasz.
2017. jan. 30. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Xiaomi Redmi 4
2017. jan. 30. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyat, ami működik.
2017. jan. 30. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi pénzed van. Okostelefont érdemes venni.

Ha van pénzed akkor Apple, Sony, Samsung.

Ha kevesebb van akkor Lenovo, Asus, Xiaomi.

Nekem most egy Androidos Lenovo van, az csak 30 ezer volt.

2017. jan. 30. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Huawei P9
2017. jan. 30. 19:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat kb. 54000 forintot szánnék rá de amíg ez működik nincs rá szükségem.
2017. ápr. 8. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én ebben a kategóriában két telefont ajánlok: Sony Xperia XA, Nokia 3. A Nokia most jött ki, és ez nem Microsoft, hanem tényleg Nokia. Androidos, 2GB RAM, 16GB tárhely, 5"-os HD kijelző. Szerintem elég jó telefon az árához képest.
2017. ápr. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!