Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone Android-rendszeren...

IPhone Android-rendszeren megszokott hanggal jelezze levelek érkezését, van erre egyszerű megoldás?

Figyelt kérdés

Gmail alkalmazást tettem fel, de csak rendkívül rövid hanggal jelzi levelek érkezését és a gyári mail-kliensbe beállítható hangok se tetszenek. :-(

Nem, jailbreak-et nem szeretnék... :-(

Tetszett mindig is az Androidon lévő füttyögő hangjelzés, iPhone esetén ez nincs, reménykedtem benne hogy a Gmail alkalmazás tartalmaz hasonlót de sajnos hiába reménykedtem...

2017. jan. 29. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

"Nem lehet egyéni hangot beállítani jb nélkül? Nevetséges."

De be lehet, csak Gmail alkalmazásba elfelejtették betenni külön opcióként... De amúgy ha fingod nincs hozzá minek irkálsz?

Kérdező: nem fogod tudni, hiába teszel rá egyéni hangot Gmailhoz nem tudod betenni csak a beépített levelező apphoz.

2017. jan. 29. 16:17
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Leírod, miként tehetem be a beépített levelező app-hoz?

Esetleg belinkelnéd a "füttyögő" hangot is?

2017. jan. 29. 16:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik hangra gondolsz, de ha megtaláltad itt van ez:

[link]

Megnyitod vele a letöltött fájlt 30 másodpercesnél rövidebbre vágod, értesítés esetén ezt nyilván nem kell mert rövidebb ennél, kiválasztod hogy iPhone ringtone legyen, rámész, hogy Cut és lemented. Ezután iTunes ba behúzod a Hangok közé majd rádugod gépre a telefont, rászinkronizálja. Ha nem szoktad szinkronizálni akkor tudom javasolni Syncios-t azzal másolod fel neki a hangot ezek után telefonban Beállítások-Hangoknál beállítod.

2017. jan. 29. 16:27
 14/16 A kérdező kommentje:
A szokásos hangra gondolok, amely minden Android telefonon füttyögéssel jelzi az új e-mail-ek érkezését, csak azt nem tudom, miként keressem ezt meg Google-vel.
2017. jan. 29. 16:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Keresgélj:

[link]

2017. jan. 29. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

Bírom amikor valakinek fingja sincs az egészről, de hozzászól mert unatkozik....

Amúgy igaz, iphone-ra még csengőhangot beállítani is művészet, nem hogy más app-ra hangokat...

Még a Viber-ben sem lehet más hangot beállítani

Nem tudom, hogy akár jailbreakkel lehetne beállítani más appban hangot.

"Nem, jailbreak-et nem szeretnék."

Nem is biztos, hogy tudnál 10.2 re még csak most jött ki egy "béta" jailbreak (az is 5s,6,6p,6s,6sp), i7 pedig csak 10.1.1 en van

Szal szerintem marad az Apple álláspontja "szokd meg" XD

2017. jan. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!