Mit tegyek, hogy a telefonom betöltse a képeimet wifi nélkül is?
Figyelt kérdés
iPhone-t használok, és ha nem vagyok wifire csatlakozva kiírja a képeimnél, hogy 'A fotó nem tölthető le. Hiba történt a fotó iCloud-fotókönyvtárából történő letöltéskor."
Homályosak a képek, még háttérnek sem tudom beállítani. Régebben nem történt ilyesmi.
2017. jan. 29. 11:48
1/12 Szirty válasza:
Ne távoli szerveren tárold a képeidet (iCloud) hanem a készülék tárhelyén. Akkor nem fog kelleni hálózati kapcsolat a megjelenítéséhez...
2/12 Alex Fly válasza:
Vegyél egy izmosabb mobilnetet, így nem kell mindenhez wifi hotspotot keresned.
3/12 A kérdező kommentje:
Mobilneten sem tölti be őket 😅
2017. jan. 29. 13:55
4/12 A kérdező kommentje:
#1 ez hogy oldható meg?
2017. jan. 29. 13:57
5/12 Alex Fly válasza:
@3: akkor normális telefont vegyél, ne iPhone-t...
6/12 A kérdező kommentje:
#5 nem azért írtam ki a kérdést, hogy ócsárolva legyen alatta az iPhone
2017. jan. 29. 17:15
7/12 Alex Fly válasza:
Kérdező: Senki nem ócsárolta az iPhone-t. Tény, hogy ha ilyen készüléked van, akkor teljes mértékben az Apple szolgáltatásaitól függesz -ha azokkal valami probléma van, akkor így jártál. Az általam használt nyílt platform esetén viszont szabadon választhatsz különböző szolgáltatók között, akár párhuzamosan többet is használhatsz és akkor nincs ilyen gond...
8/12 A kérdező kommentje:
#7 Egyenlőre még nem volt ócsárolva, de nem kérdeztem, hogy mi a véleményed róla, vagy hogy "elég normális-e" a telefon :) Nincs a szolgáltatásokkal semmi probléma, csupán olvastam már ennek a dolognak a megoldási menetét, de nem találom, ezért írtam ki a kérdés. A válaszod viszont nemigen segített előre.
2017. jan. 30. 15:15
9/12 Szirty válasza:
Valamit nem nagyon értesz úgy tűnik.
Az iCloud az Apple nevű cég ún. felhő szolgáltatása.
Ha oda teszed a képeidet, akkor az Apple szerverére teszed őket.
Ha az apple szerverén lévő képet ,eg akarod nézni, akkor értelemszerűen internetkapcsolatra van szükség a telefonodon.
Ha ezt nem akarod, akkor ne használd ezt a szolgáltatást, hanem tárold a képeket közvetlenül a készülék memóriájában.
10/12 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm, mostmár világossá vált. De örülök, hogy mindenki csak okoskodik, meg kioktat itt, de még mindig nem érzekett a kérdésre egy olyan válasz sem, amivel meg tudnám oldani a problémám.
2017. jan. 30. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!