Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül ilyen hamar az...

Miért merül ilyen hamar az iPhone 6-om? Másoknak is? Mi miatt? Mik a teendők?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdést fent látjátok. A bunkó megjegyzések mellőzzenek, köszönöm! :)

2017. jan. 29. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
nem egsz nap nyomkodod?
2017. jan. 29. 10:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem. Hidegben sincsen kint. Eddig mindig simán bírta. Most mióta az új szoftver van nyeli a százalékokat. Valaki járt már így? Tipp?
2017. jan. 29. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Tegnap frissitettem, ugyanúgy 6-om van, majd figyelem, eddig nem tapasztaltam ilyet.
2017. jan. 29. 11:02
 4/12 anonim ***** válasza:
46%

Azért, mert r*hadt kicsi az akksija :D

Ha vennél egy jobb telefont aminek 3500as akksija van, azt nyomogathatod éjjel nappal, és nem kell a töltőt cipelni, hogy félsz mikor merül le!

2017. jan. 29. 11:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Második válaszoló. Igen. Te is figyeld. De ez nem a szoftver miatt. A 6s vissza van hívva akku cserére.

Harmadik válaszoló. Nem. Mint leírtam nem a telefon a szar, mert imádom. Eddig semmi baja nem volt. Reggeltől estig bírta töltő nélkül, úgy hogy mindig használatban volt, és nem jegyzet írás hanem Messenger, iMusic és a többi lehúzó alkalmazás. 😆 Szóval nem a telefon a szar. És nem kell nekem android több.

2017. jan. 29. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

#4 szóval szerinted ha választani kellene, hogy sokáig nyomogathatok egy közepesen szar készüléket vagy kevesebb ideig egy alapvetően kiválót akkor nyomogassam sokáig a szarabbat? :D

Milyen kifacsart logika már ez pláne, hogy hazugságon alapszik mert semmi baja az iPhonennak az akksival, pont ezért lett kérdés mert nem általános eset hanem kirívó és a kérdező sem érti miért van igy ha eddig jól működött..

2017. jan. 29. 12:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy utolsó! 😃🤠
2017. jan. 29. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:
25%

ki mondta hogy nyomogasson egy sz*arabb készüléket?

én nem látom hogy valaki is ezt mondta volna :)

lehet hogy a kedves kérdező, meg az utolsó válaszoló nyomogatja a sz*rabb készüléket? :D :D :D

2017. jan. 29. 14:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyrészt mindenki nyugodjon meg! Senkinek a telefonját sem kell fikázni. Másrészt pedig nem ez volt a kérdés, tehát innentől kezdve nincsen miről beszélni. Direkt odaírtam, hogy bunkó megjegyzések mellőzzenek. Ment a piros pacsi és abba lehet hagyni :)
2017. jan. 29. 17:49
 10/12 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, 16%-on van azóta nem töltöttem direkt a kérdés miatt :) Taxit rendeltem, kórházaztunk, orvosi ügyeket intéztem telefonos segítséggel, GYK-ztam, szokásos messenger, néha index, sétáltam a hidegben boltba zenét hallgatva, bevásárló listát néztem róla, lement 1-2 Clash Royale meccs is. Holnap reggel még erről szól majd az ébresztő... Nálam nincs probléma.

A lepontozóknak egész életükre ennyi elégtételt kívánok, nem tudom minek kell ezt....

2017. jan. 30. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!