Miért merül ilyen hamar az iPhone 6-om? Másoknak is? Mi miatt? Mik a teendők?
Azért, mert r*hadt kicsi az akksija :D
Ha vennél egy jobb telefont aminek 3500as akksija van, azt nyomogathatod éjjel nappal, és nem kell a töltőt cipelni, hogy félsz mikor merül le!
Második válaszoló. Igen. Te is figyeld. De ez nem a szoftver miatt. A 6s vissza van hívva akku cserére.
Harmadik válaszoló. Nem. Mint leírtam nem a telefon a szar, mert imádom. Eddig semmi baja nem volt. Reggeltől estig bírta töltő nélkül, úgy hogy mindig használatban volt, és nem jegyzet írás hanem Messenger, iMusic és a többi lehúzó alkalmazás. 😆 Szóval nem a telefon a szar. És nem kell nekem android több.
#4 szóval szerinted ha választani kellene, hogy sokáig nyomogathatok egy közepesen szar készüléket vagy kevesebb ideig egy alapvetően kiválót akkor nyomogassam sokáig a szarabbat? :D
Milyen kifacsart logika már ez pláne, hogy hazugságon alapszik mert semmi baja az iPhonennak az akksival, pont ezért lett kérdés mert nem általános eset hanem kirívó és a kérdező sem érti miért van igy ha eddig jól működött..
ki mondta hogy nyomogasson egy sz*arabb készüléket?
én nem látom hogy valaki is ezt mondta volna :)
lehet hogy a kedves kérdező, meg az utolsó válaszoló nyomogatja a sz*rabb készüléket? :D :D :D
#3 vagyok, 16%-on van azóta nem töltöttem direkt a kérdés miatt :) Taxit rendeltem, kórházaztunk, orvosi ügyeket intéztem telefonos segítséggel, GYK-ztam, szokásos messenger, néha index, sétáltam a hidegben boltba zenét hallgatva, bevásárló listát néztem róla, lement 1-2 Clash Royale meccs is. Holnap reggel még erről szól majd az ébresztő... Nálam nincs probléma.
A lepontozóknak egész életükre ennyi elégtételt kívánok, nem tudom minek kell ezt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!