Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom megnézni, hogy...

Hogyan tudom megnézni, hogy kikapcsolt állapotban hol tart a iPhone-om töltése?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

felraktam a telefonom a töltőre, és úgy gondoltam, kikapcsolva töltöm, szóval ki is kapcsoltam. Azonban nem jelent meg semmiféle visszajelzés a kijelzőn, hogy töltődne a mobilom. Megnyomtam a (kijelzőt) bekapcsoló gombot röviden, semmi. Azt hiszem a home gombot is megnyomtam. Majd mikor visszakapcsoltam a telefont pár perc múlva, látom, hogy már 5-ről 18%-on van a töltöttség, szóval vett fel áramot a telefon kikapcsolt állapotban (ezt azért írom, mert állítólag az utángyártott kábeleket nem nagyon szereti az iPhone). Manufacturer refurbished-ként vettem, szóval elméletileg minden tartozék gyári (új AirPods, lightning cable, töltő járt hozzá). Mivel eddig nem használtam iPhone-t gondolom én "csináltam rosszul valamit". Köszi a válaszokat!

2017. jan. 28. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#7 Ha már menőzni akarsz akkor gyere menőzz velem :D (iPhone 7+ 256Gb telóm van szóval...)

Kérdezőnek pedig álatalában kikapcsolt állapotban nem nagyon szokott mutatni töltöttségi értéket, én inkább bekapcsolva tölteném.

2017. jan. 29. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 leszarom a menőzést, csak nem értem minek költ valaki egy elavult szarra, pénzkidobás
2017. jan. 29. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!