Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Mi lehet a baja a telefon...

SOS! Mi lehet a baja a telefonomnak? Lent írtak alapján.

Figyelt kérdés

leejtettem.kiírta,töltsem fel,pedig elötte fullon volt.majd kikapcsolt.elkezdtem tölteni,majd kiírta,töltés megszakítva,akkumulátor hőmérséklete túl magas!és nem tölt azóta.bekapcsolni se lehet.

samsung giorgio armani telefon

2010. máj. 6. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nokia n95 csinálta ezt, egy hét mulva megjavult magától.
2010. máj. 6. 18:13
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem vidd szervízbe!
2010. máj. 6. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:
az a baj csak hétfőn tudom szervízbe vinni mert akkor lesz pénzem.addíg meg sok nap van és párom kamionozik és most azt se tudja miért nem ér el.áááááááááááááá..........
2010. máj. 6. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Addig vegyél egy használt játék telefont, addig abba átteszed a sim kártyád, 2000 ft...
2010. máj. 6. 20:04
 5/5 A kérdező kommentje:
igen,ez jó lenne...csak fillérem sincs.még 500 ft-om se.de hétfőn már fizetés szerencsére...
2010. máj. 6. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!