Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 640-ről torrentezés...

Lumia 640-ről torrentezés megoldható?

Figyelt kérdés
Eladtam a pc-met,és nem tudok filmet letölteni.Bajban vagyok segítsetek.van utorrent lumiára?pendrive csatlakoztatható rá?Nincs más netkapcsolatom mint a Lumia 640-em.

2017. jan. 28. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Flud nincs rajta?

Amúgy erre inkább egy Banana Pi M3-at + külső HDD-t javasolnék, ha telne rá.

2017. jan. 28. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,de mi az a flud
2017. jan. 28. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi az a Flud? Egy torrent kliens. Androidra elérhető. Az, hogy Windows Phone-ra is, azt passzolom. Nézd meg.

Ja, YouTube letöltőből viszont van egy pár, Windows Phone-ra (azt már tudom. Ismerősömnek még én töltöttem le, a mobilján. Ha jól emlékszem, az is, ugyanez a telefon volt).

2017. jan. 28. 13:48
 4/7 Emberek ***** válasza:
Torrex (fejlesztő: Finebits). Van ingyenes, és fizetős változata is
2017. jan. 28. 14:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Találtam egy wptorrent nevű profit,ez is jó.Most már csak az a gondom,hogy hogyan kötöm össze a telót pendrive-al amire átmásolom a filmet,amit tv-néznék meg.remélem érthető voltam.
2017. jan. 28. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
OTG képes a telefonod? Ha igen, akkor ok, ha nem akkor nem lesz egyszerű dolgod.
2017. jan. 28. 18:32
 7/7 Emberek ***** válasza:
Nem, biztos nem OTG képes a 640, mivel a 950/950XL támogatja csak
2017. jan. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!