Iphone 4-re régi verziójú alkalmazások letöltése?
Figyelt kérdés
Iphone 4-em van, és szeretnék letölteni rá néhány alkalmazást (pinterest meg hasonlók). iOS 7 van a telefonomon, de szinte semmit nem tudok letölteni, mert midenhez az új verzió kell, arra meg nem tudok frissíteni.
Olvastam, hogy az apple bevezette, hogy le lehessen tölteni az alkalmazások régi, még számomra elérhető verziójat, de én ezt nem látom egyik alkalmazásnál se...
Olvastam még olyat, hogy meg lehet ezt oldani akkor, ha van iOS 8-at használó ismerősöm, de hát nincs, úgyhogy ezt az ötletet ne ajánljátok.
Hogy tudnám megoldani ezt a problémát?
2017. jan. 28. 10:11
1/1 anonim válasza:
Ha tetszik ha nem: egy újabb telón belépsz a saját Apple ID-del, letöltöd ami kell, letörlöd, kilépsz. Aztán az iPhone -en meg fog jelenni a megvásároltak között, akkor le lehet tölteni a kompatibilis verziót 7-esre. Feltéve hogy a fejlesztő valamikor régebben kiadott 7-es verziot, mert olyan is van hogy új az app és csak a 8-astól irták meg. Akkor persze nem lesz 7-es a megvásároltakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!