Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beleesett a telefonom a...

Beleesett a telefonom a vízbe, mit tegyek? (Iphone 6/s)

Figyelt kérdés

Be akartam vinni magammal a kádba, de beejtettem, gyorsan kivettem, minden működik kivéve a hangszóró. Mikor fel/le hangosítom/halkítom a hangskálán vagy min azt írja h "fejhallgató".

Vigyem szervízbe vagy ha rizsbe teszem is megteszi?

2017. jan. 26. 18:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
A hajszárítos dolgot se próbáld ki, mert teljesen tönkre vágja az áram köröket a telefonban. Hidd el, mindent megkérdeztem a szervizben. Szerintem neked is Dock csere kell sajnos, ami kb 15000 Ft. Ha esetleg nem kell, akkor ultra hangoztatni, ezt majd a szervizben elmagyarázzák, mert nem értek hozzá :/
2017. jan. 26. 18:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért szerinted a szervizben elmondják, hogy drága fiam, nyugodtan próbáld ki ezeket az okosságokat, hátha ingyen megjavul és nekünk nem kell 20 ezret fizetned.

Nem teréz anyut kérdezted, hanem egy üzletembert.

2017. jan. 26. 19:05
 13/16 anonim válasza:
Elmondtam a szakembernek a városi hiedelmeket, hogy ilyen esetben mit szándékoznak tenni. A szervizben és rengeteg komolyabb hír lapnál, blognál is leírják, hogy tönkre teszed a telefonodat a szárítással, vagy azzal hogy beleposzkálsz olyan tárgyakkal, amivel nem éred el a maximális szárazságot. Mivel iPhone gazda vagyok, ezért kérdezgettem ennyit. Egyáltalán nem Teréz anyáskodás, csak iránymutatás.
2017. jan. 26. 19:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Mellesleg fejhallhatóval megy a zene, ha ez segít a helyzeten...
2017. jan. 26. 20:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Legközelebb víz vagy cseppálló telefont válassz. A telefonok döntő többsége vizesedés vagy leejtés miatt megy tönkre, nincs ideje elavulni sem.
2017. jan. 27. 06:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Birom ,hogy olyanok irnak akik nemis értenek hozzá"hajszárítóval szarisd meg" az csak beljebb fuja a vizcseppeket a telefonba.

kapcsold ki!! 2-3 napig hagyd kikapcsolva es ne próbáld bekapcsolgatni mert azzal végleg megölöd hajszárítóval még véletlenül se próbáld!!

2017. jan. 27. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!