A Telenor elfogja venni a mobilszámomat, ha az nem a nevemen van?
Feltöltős és nem előfizetéses.
A volt barátnőm nagymamájának a nevén van. Már réges rég történt, hogy nekem adta az akkori öreg mobilját a számmal együtt. Azóta én használom, és bár új telefonok vétele miatt voltak saját nevemen is mobilszámok (amíg le nem jártak), de azokat nem tartottam meg, mert minden ismerősöm ezt a számot tudta, ezen vagyok elérhető egyszerűen...
Most hozták ezt a buta jogszabályt, hogy azonosítanak mindenkit....
Nyilvánvaló, hogy nem én vagyok a volt barátnőm nagymamamája....
Az a gond, hogy ÁTÍRATNI SEM TUDJA AZ ÉN NEVEMRE, MERT MEGHALT.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy a nevemre kerüljön, vagy pedig a Telenor megértse és a jövőben is engedje megtartanom a számot?
Kizárólag ezt az egyetlen mobilszámot használom, nekem nincs több...
1#! Nem ez volt a kérdésem! De ez esetben kiegészítem azzal, hogy: mielőtt a 1220-t hívnám, szeretnék tájékozódni másoktól, akik járatosabbak a témában. Továbbá hidd el, ez másokat is érinthet, biztos vagyok benne, hogy sokan vannak hasonló helyzetben, ezért hasznos lehet itt ez a kérdés valódi válaszokkal... (Ja, a google sem segített egyelőre, bár lehet nem a jó szakszavakat írtam be, nem tudom.)
Tehát aki tud érdemleges választ adni, annak köszönöm előre is!
Nem, nem fogja elvenni.
Igazolnod kell magadat és szerződést fognak kötni veled arra a számra.
Az új szabály nem arról szól, hogy elveszik a számod, ha nem a te neveden van, hanem azt szűrik ki, ha egy néven van száz telefonszám.
Bemész, átregisztrálják a te nevedre és kész.
Ez jól hangzik! Többen is ugyanazt írjátok, remélem valóban ilyen egyszerűen fog menni.
Tényleg, és van ennek az átíratásnak vajon díja?
Azt hiszem egyszer jó régen (miután szakítottam azzal a családdal...:)) már ügyködtem, hogy nevemen legyen a telefon. De vagy nem engedte a telenor, vagy sok pénzbe került, már nem emlékszem. Vagy csak akartam intézkedni de mégse mentem, mert reménytelennek láttam?! Már nem emlékszem. Igazából mindegy is, a ma érvényes játékszabályok a fontosak.
Szóval vajon fizetni kell az átírásért? Tudja valaki?
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!