Ugye biztos hogy a Samsung s5230-hoz adnak USB-t? Sokan írják hogy nem csatlakozik a géphez! Nektek csatlakozik?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 09:03
1/6 anonim 

válasza:

Szia, én kaptam, de nekem se sikerült még csatlakoztatni...:( Bár 2szer próbáltam, és a CD-t még nem telepítettem, lehet az a gond...
2/6 anonim válasza:
Mármint USB kábelt adnak-e? Mert azt nem biztos, de attól függetlenül csatlakoztatható a PC-hez, de a kábelt külön meg kell venned. 1500-2000 Ft körül van. Én Samsung 3310-zel jártam így nemrégiben...
3/6 anonim 

válasza:

Szia! Például az Intézőben vagy Total Commanderben nem látszik. CD kell hozzá és fel kell telepíteni "Samsung New PC Studio" programot. Aztán abba kell belépni és így tudod csatlakozni. Ennyi! Nem bonyolult!
4/6 anonim válasza:
hát figyi usb kábelt adnak hozzá meg telepítő cd.t is viszont én hiába telepítettem akkor sem ismeri föl a gépem.Nem tudom mi lehet a gond de még nem mélyedtem bele komolyabban,még próbálkozok!
5/6 anonim válasza:
Nekem sikerült...
Elsőre...
Sőt, a memó kártya is elsőre ment!
6/6 anonim válasza:
Helló mindenki! Nekem az a bajom hogy a gépem nem ismeri fel a telót. . . ugyanez lett a sonymmal is.
Eddig mindent felismert de mostanában már azt írja ki hogy az eszköz működésében hiba lépett fel és a windows nem tudja felismerni. . . Az illesztőprogramot telepítettem meg mindent ami a windows súgójában volt. . . de semmi. És az az érdekes hogy minden mást felismer(fényképezőgép, játékpad)Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!