Kiírja a telefonom mostanában, hogy "Rendszer UI leállt. " Mit kell csinálni ilyenkor?
Itt a teendő :
1. Le kell törölni minden applikációt kivéve azokat amelyek nagyon fontosak számotokra (amik a legrégebbiek).
Lehet hogy van az appok között olyan is amely virusos és az fertőzte meg a telefonodat .
2. A nagytakaritás után próbálgassátok meg még egy párszor nyomkodni a Home gombot , kisebb-nagyobb időközönként . Erre azért van szükség mert lehet hogy avirus gyorsan de lehet hogy lassan távozik a gazdatestből.Ezt kisérletezzétek 2 - max.3 napig .
( Nekem ez bevált és 1 héten belül megszabadultam a virustól/hibától :DDD )
3. Ha idáig sincs semmi előrehaladás , akkor nincs már semmi más hátra , "Hard Reset"-elni kell a telefont . ( gyári visszaállitás )
Az utolsó vagyok :
Ez egy általános hiba a Samsungnál ,mint az akkumulátor felpúposodása egy bizonyos idő után.
Előbb vagy utóbb minden samsung készüléknél észlelhető .
Nekem S3-am van.
Ez szimpla alkalmazás hiba! A "google szolgaltatasok" a ludas!
Nálam a "google kereső" szolg. megjelenítője ütközött a gyári UI-val! Letöröltem és láss csodát jó lett. :)
Remélem segítettem!
üdv,
szveisti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!