Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vannak lila foltok a...

Eve5 kérdése:

Miért vannak lila foltok a telefon képernyőjén?

Figyelt kérdés

a telefonomat tegnap leejtettem, a csempére.

semmi baja nem volt. alaposan átnéztem!

ma észre vettem hogy lila foltok vannak a képernyőn de a telefon ball sarkában egy nagy kupac lila folt! mitől lehet?

van valami baj? eltüntetni hogy lehet? elég idegesítő. köszönöm előre is a válaszkat!

2017. jan. 22. 19:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
utolsó, ez még semmi. nekem már nem látszik semmi benne, ma go service.. köszi amúgy a válaszokat':)
2017. jan. 23. 09:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Meg lehet ezt még csináltatni?
2017. jan. 24. 08:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Garancia allatt van még !
2017. jan. 24. 08:59
 14/18 anonim ***** válasza:

"Garancia allatt van még !"

Erre nem vonatkozik kivétel ha kötöttél rá biztosítást a szolgáltatódnál.

2017. jan. 24. 19:06
 15/18 anonim ***** válasza:

A biztosítás nem garancia, a garancia nem biztosítás.

Hiába garanciás, garanciába nem javítják, csak térítésesként. Azt meg vagy a biztosítás fizeti ha van, vagy te.

2017. jan. 24. 21:00
 16/18 A kérdező kommentje:

Úgy tudom, hogy ha meg tudják hogy le ejtettem, akkor nem csinálják meg, csak pénzért. Ahogy utánna néztem, elég drága.

Anyám nem akar mást venni, minden születésnapomra telefont kapok, ezelött egy grand prime-ot nyírtam ki... :/ remélem nem veszik észre hogy le ejtettem, és meg csínálják. Köszi mindenkinek a válaszokat!! 😈

2017. jan. 26. 18:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Hú, lehet nem a csempével találkozás a probléma, egyszer a hóba is bele ejtettem.. :)
2017. jan. 26. 18:38
 18/18 anonim válasza:
És megcsinálták garanciára a telefonod?
2020. jan. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!