Telekomnál részletfizetésre vásárolhatok 20 évesen, úgy hogy nincs munkahelyem?
Szeretnék rendelni egy Galaxy S7-et, mivel van ez a Januári - 15% kedvezmény. Így már kitudnám fizetni részletre az S7 árát. Like S csomaggal rendelném mert én egyetemista vagyok, 20 éves, ahogy fentebb is írtam. Olvastam a Telekom oldalán és azt írják hogy:
"Előfizetéssel együtt vásárolt készülék esetében - az akcióban nyújtott kedvezményeink igénybe vételének érdekében - előzetes fizetőképesség vizsgálatra van szükség, ezt szintén telefonon végezzük."
Kérdés hogy mit jelent az hogy "fizetőképesség vizsgálat"???
Tisztelt Tóth József!
Szerintem arra lesznek kíváncsiak hogy van-e rendszeres havi jövedelmed. "telefonon azt mond az ember amit akar." Igen, csak a telefonos adategyeztetés arra vonatkozik hogy felkérnek arra, küldj nekik email-ben (vagy személyesen, esetleg postai úton, futárral, meghatalmazott személlyel, törvényes képviselővel, faxon, stb.) egy igazolást az elmondottak alapján, vagy azt mondják rögtön hogy felejtsd el a témát.
Távollévők között is köttethet szerződés, a feltételeket ilyenkor magában a szerződésben rögzítik. Az előzetes vizsgálat, a ráutaló magatartás (a rögzített telefonbeszélgetéskor elhangzó tájékoztatást követő önkéntes beleegyezésed), illetve a postai úton kézbesített szerződés aláírt példányának visszaküldése lehetővé teszi ezt. A szerződés kitételt tartalmaz arra az esetre is, amikor a szerződő fél hibájából szerződésbontásra kerül sor. Ez többnyire viszonylag nagy összegű kötbér megfizettetésével kártalanítja a a szolgáltatót. Mindezek figyelembe véve járj el körültekintően az ügy kapcsán.
A 1430-as díjtalan ügyfélszolgálati számon részletes ismertetőt kapsz a feltett kérdéseid kapcsán. Hivatalosan, első kézből, személyre szabva.
További szép napot.
Köszönöm, ezt a választ.
A legtisztább az lesz ha holnap bemegyek egy Telekom üzletbe.
Mégis, egy 20 évesnek mi lehet havi jövedelem?
Például, kapok havonta ösztöndíjat, gondolom ez már felér egy jövedelemmel, és a részletfizetés árát fedezi is bőven, ez az összeg.
Holnap bemegyek egy Telekomba, mert pontos választ nem kaptam arra eddig senkitől, hogy mit jelent ez a fizetőképesség vizsgálata, lehet hogy egy ilyen ösztöndíjat nem fogadnak el, és azt mondják hogy fizetőképtelen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!