Szerintetek ciki iphone 4s-t kapni 2017-ben?
Miért akarsz iPhone 4-et? Ezt válaszold meg.
Több éves modellről van szó, csak használtan lehet hozzájutni.
Szia, egyáltalán nem ciki, de a kérdés is több értelmű, ha olyan osztálytársaid vannak akkor annyi erővel egy olyan szituációban is kicikizne valaki ha iPhone 6-od lenne mert a másiknak már 7 Plus van...
Szerintem gyerekes ilyenekkel foglalkozni, a legtöbb iPhone között 4-6 között szinte csak méretben és kinézetben van különbség, max a kamerája jobb meg nagyobb tárhely, de már az iPhone 4S-nek is HD kamerája van meg 16GB-os verzióban is lehet kapni. Szóval a telefonra visszatérve nekem már régóta iPhone 4S-em van és nagyon elégedett vagyok vele, sosem volt vele baj, nem romlott el, nem lassul, tökéletes telefon, de már én is újat készülök venni, bár jól működik még mindig csak már szeretnék egy újabb telefont, meg az egyém csak 8GB-os és több kellene, szerintem így 2017-ben ha kicsi iPhone-t akarsz akkor vegyél 5-öt, az nem sokkal drágább mint a 4, vagy ott az SE, az is megfizethető és még alig 1 éve adták ki, a 4S-re már az új iOS rendszer sem telepíthető, de ha feltétlen 4S-t akarsz nyugodtan vedd meg, még most is teljesen jó csak már nem éri meg az árát 2017-ben, ha már annyit összegyűjtesz akkor nem sok kell egy 5-höz például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!