10 éves gyereknek vehetek ilyen telefont?
Figyelt kérdés
Van egy 10 éves lányom és neki van egy Vodafone 4g je. Már nagyon lelassult és szeretne egy Xiaomi redmi 3s t. Tapasztalt a telefonok körében, és tud vigyázni egy telefonra. a mostani telefonja 1 éve meg van és még l szer sem ejtette le. Szerintetek vehetek neki olyan telefont?2017. jan. 21. 14:03
1/5 anonim válasza:
Mi mondjuk meg? Azt veszel amit akarsz
3/5 Trevor. válasza:
Egy tokot és üvegfóliát azért javaslok. Maga a telefon jó választás.
4/5 anonim válasza:
Tudnám, minek kell a 10 éves gyerek kezébe telefon.
Azt veszel neki, amit akarsz.
5/5 anonim válasza:
"10 éves gyereknek vehetek ilyen telefont?"
Az én engedélyemet kéred? :P Miért ne vehetnél?
Amúgy én is ilyen telefont néztem, aztán úgy döntöttem kicsit még később veszek. Akkuja nagyon jó, ár/érték arányban verhetetlen, szerintem jó választás.
Ha tud vigyázni rá, akkor miért lenne korai? Tök mindegy hogy mikor kapja meg a telefont, csak arra kell megtanítani, hogy egész nap ne nyomogassa, s mikor társág van tegye el. Amúgy tanulásban is sokat segít stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!