Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPhone 5s 2 évesen...

Apple iPhone 5s 2 évesen megér 45000 Ft-ot?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Telefont szeretnék vásárolni, jofogáson találtam egy arany színű, állapotra képek alapján 90%-ban tökéletes terméket, bal alsó sarokban van egy kicsi ütődés.

Srác szerint rendesen működik, édesanyja használta telefonálásra. 50e Ftba volt feltéve 45e végleges ár.

Garanciától félek, hogy lesz e esetleg valami baja?

Árban megérné ha külsőleg csak annyi baja van?

Mikor nézem akkor mit nézzek rajta, iOS új terep nekem.

Ebben segítsetek! :)

Holnap át tudnám venni.

GSMbe körülbelül mennyi lehet egy ilyen telefon? Ott adnak egy hónap garanciát is tudtommal Nyíregyházán a GSM világban.

Szóval megér ennyit garancia nélkül? Mit nézzek meg feltétlenül rajta? Kollégájának adja oda, mert ő közelebb lakik hozzám, illetve nem lesz hétvégén Nyíregyházán az eladó.

2017. jan. 20. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Annyian nyomják ezt a rohadás eustock-ot, hogy bannolnám, aki linkeli. Mintha fizetnének embereknek ezért.

Amúgy igen, megéri, ha szép állapotú. Barátnőm egy másfél éves 5S-t használ, 0% jelét adja bárminemű meghibásodásnak (valószínűleg egy Xiaomival nem így lenne). Láttam Jófogáson egy tag hirdet 49ezerért bontatlan 5C-t, azt is megnézném, az is jó teló.

OFF: Androidosok! Ti meg ne iPhone-os kérdéseket válaszolgass meg, miért akartok mindenkit átkonvertálni, miért jó az nektek? Idióták, hát nem mindenki akar szenvedni olcsó Androiddal, mint Ti.

2017. jan. 20. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha elmesz megnezni fontos hogy iCloudbol ki legyen lepve a tulaj, ezt neten konnyen meg tudod nezni imei alapjan, a telon nem tudom fejbol hol lehet megnezni. Par evig el fog meg docogni, nagy gond nem szokott ezekkel lenni. Gsm arakrol nem tudok nyilatkozni, Nyiregyen a megyehaza elotti uzletsoron van egy GSM, ott ki van rakva egy csomo telo, arral egyutt, szerintem ott az elado lehet egy kicsit tobbet is tud neked segiteni. Vasarlas elott szerintem vagy ide nezz be, vagy a plazaban a camelotba, ok foglalkoznak apple cuccokkal, ha jol tudom kereskednek is hasznalt cuccokkal de ebben nem vagyok biztos
2017. jan. 20. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!