Szerintetek a 4 telefon közül melyik a jobb? Melyik éri meg jobban? (Azért ez a 4 mert erre van keret)
5# 4000 alatt kidobni való? Szerintem picit el vagy tévedve..Ne csak azt nézd, hogy milyen akkumulátor van benne, hanem azt, hogy amelett milyen hardware-e van, mivel mindnek más a fogyasztása. Illetve még a rendszeren is sok múlik..
Enyémben is 3000mah akkumulator van. 6 órás képernyidőt bőven kilehet hozni belőle, bármilyen energiatakarékos mód nélkül. (Szerintem még jóval többet is, bár eddig még nem volt rá szükségem, ígyis sokszor elég intenzív használat mellett is 30-40%al hazaérek késő délután) Ha meg annyira nagy szükségem lenne rá, a kocsiban van töltő 😉
Bár elhiszem, ha neked abból áll a napod, hogy beülsz a suliba, és elkezdesz játszani valami nagyobb játékkal, akkor lemerülsz elég hamar. De egy átlag felhasználó nem emiatt vesz telefont.
Jó a Xiaomi egyébként, én nem a Samsung-ra hanem a Sony ill. Apple-re mondanám hogy túlárazott.
A Samsung-ra még nem.
Mondjuk én is úgy vagyok vele hogy annyira nem érdekel milyen logó van a telefonon, sokáig Apple-t vettem, sok iphone-om volt de most nem is Sony vagy Samsung vagy Apple közül vettem, és megtehettem volna, hanem egy Lenovo-t vettem, Android-os és nagyon tetszik. Előtte Iphone-jaim voltak.
De én a fenti listából az A5-öst venném.
Huu srácok.Megosztó vélemények.
Lehet az A5 fog maradni.
Köszi szépen a segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!