Vodafone tuti csomag? 30 perc után "mi van"?
Számomra nem egyértelmű, neten is láttam többféleképp.
Amit értek az hogy befizetek 600 ft-ot amit nem beszélhetek le, ezt az összeget havonta fogják levonni.
Amit ellenmondásos a neten az hogy ha lebeszéltem a 29 percet(még 1 hónapon belül vagyok) akkor a 30. perctől milyen tarifában vagyok. 19 ft vagy 49 ft?
At furcsállnám mert akkor túl egyszerű lenne meg mi földi halandók akkor jól járnánk, ami elég ritka manapság
Jelenleg 49/percért beszélek :(
Nem értettem, miért reklámozzák ennyit, hogy "tuti" ennyi, hogy vajon ténlyeg van e, aki nem érti/nem hiszi el..
Nem tudom, hol olvastad a 600at, úgy van, ahogy az első írja. Én hónapokkal ezelőtt váltottam, 19 forint a percdíj, és nem vonnak le ezen kívül semmit.
Sajnos tudom neten sok hüleség terjeng és ezhért is zavarodtam bele.
Hiába reklámoznak én nem nézek tv-t, kb 1 hete mondta apám hogy van ilyen lehetőség nézek rá
Itt meg több helyen volt megadva a példa megzavaróan havi költségként írják.
"A KSH legfrissebb adatai szerint a mintegy 11,7 millió magyarországi mobilfelhasználó közel 40,9 százaléka – vagyis a magyar lakosság közel fele – használ feltöltőkártyát. Ezek a felhasználók átlagosan havi 17 hívást indítanak és átlagosan havi 3 sms-t küldenek. Ez több mint ezer forintba, sok esetben havi több ezer forintba kerül. A Vodafone Tutival havi 29 percnyi hívás és 3 SMS elküldése a 19 forintos perc- és SMS-díjjal alig több mint 600 Ft-os havi költséget jelent."
Ez csak egy példa. A felmérés szerint a feltöltőkártyások havi 17 hívást indítanak és 3 smst küldenek, ami többezer forintba is kerülhet. Ezzel szemben ha ezt a díjcsomagot választod, akkor 29 perc és 3 sms csak alig több mint 600 forintba kerül (32x19=608).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!