Mobiltelefonon beállítható-e - és ha igen, hogyan - az, hogy kikapcsolásakor és bekapcsolásakor dallam is szóljon?
Annyit találtam, hogy a bekapcsolódáskor tudna jelezni egy üdvözlő üzenetet, ezt legalább megtaláltam a beállítások menüpontban.
Ha a beállítások menüpontban nem találtam olyat, hogy hanghatás beállítható legyen, akkor elképzelhető, hogy nincs ilyen funkció? Vagy hol keressem szerintetek?
Nem mindegyik telefonon van ilyen, úgyhogy ha a beállításokban nem találod, akkor elképzelhető, hogy a tiedben nincs.
De ha ideírod, hogy milyen telefonról van szó, akkor lehet, hogy valaki, akinek szintén olyan van, meglátja és mond ennél konkrétabbat is.
Köszi!
Akkor valószínűleg nincs az enyémben.
Arra én is gondoltam, hogy felveszem valakivel a kapcsolatot, akinek szintén ilyen telefonja van, régebben a yt-on láttam videóját, de most nem találom. Majd még keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!