70 ezer forintért, ti milyen telefont vennétek?
Figyelt kérdés
2 féle variáción gondolkozom,hogy használtat veszek (note4 vagy galaxy a5 2016) vagy pedig újonnan ezt az Asus zenfone 3 max-ot. Az ilyen huaweii telefonokban nem bízom sajnos,de azért ezekről is jöhet vélemény. szóval ti milyet vennétek? használt,v új? Válaszotokat előre köszönöm2017. jan. 18. 18:55
11/11 anonim válasza:
Én most egy Huawei p9 lite-ot nyúzok kb 1 hónapja, akcióban most olyan 65-70 között meg lehet venni.
Nem tudom miért írtad, hogy nem bízol benne, a világ 3. legnagyobb okostelefon gyártója, már messze lehagyta a Sony-t és társait. Nekem eddig mind a 3 telefonom Huawei volt.
A telefon gyors, megbízható. Eddig semmi probléma vele.
Kb 1 hónap és jön rá a nougat, ami szerintem nem elhanyagolható szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!