Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5S,32 gb, vagy iphone...

Iphone 5S,32 gb, vagy iphone 6,16 gb lenne a jobb döntés?

Figyelt kérdés

A kettő között vacillálok. Ami lenne rajta:

-1000-1500 db körüli kép szerintem

-messenger, facebook, snapchat, shazam, instagram, tinder, bkk futár, szóval ilyen alap appok, 5-6 játék, +még 5-6 valamilyen app ami épp megtetszik

-zenét viszont nem hallgatnék rajta

A probléma ugye az, hogy Iphone 6-ból csak a 16 gb-osra lenne pénzem, viszont újabb, így több ideig fog stabil telefon maradni. Most egy 8 gb-os telefonom van, és borzasztóan szenvedek vele, tehát nem akarom ezt újra átélni.

Az 5S a sok tárhely miatt nagyon jó lenne, viszont félek, hogy hamar el fog avulni. Szeretném, ha még ilyen legalább 3-4 évig jól működne ez a telefon. Tehát a kérdés az, hogy melyik a kevésbé kisebb gond szerintetek?

2017. jan. 18. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

"-1000-1500 db körüli kép szerintem"

Minek?

2017. jan. 18. 13:34
 2/9 A kérdező kommentje:
mert nagyon sokat fotózok, elég hamar összegyűlik annyi, és nem akarom folyamatosan felrakosgatni a gépemre. nyilván néha letörölném, de előfordulna, hogy rajta van annyi, ezért örülnék, ha kb annyi elférne rajta bőven, ezt csak azért írtam.
2017. jan. 18. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
mondjuk mert szeret fotózni, de nem akar kiadni plusz pénzt fényképezőgépre
2017. jan. 18. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Feltalálták a felhőtárhelyeket már egy ideje... Teljesen automatikus, semmit nem kellé csinálni, csak törölni amit szinkronizált.
2017. jan. 18. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad, a 6-os újabb, tehát tovább jó lesz. A 16GB miatt gyakrabban kell majd lemásolnod a képeket. Neked kell eldöntened, hogy ez a kompromisszum belefér-e. Én az újabbat választanám. Esetleg nézz utána, hogy pl. egy SanDisk iXpand külső tárhely neked való-e.

https://www.youtube.com/results?search_query=SanDisk+iXpand+..

2017. jan. 18. 13:49
 6/9 A kérdező kommentje:
igenigen, erre gondoltam énis, csak rossz a tapasztalatom, google drive-ot próbáltam egyszer, és összevissza másolta fel a gépemre, volt amit kihagyott, volt amit feltett 2x is. most barátkozom az iclouddal, de nemtudom h windowssal működni fog-e megfelelően.
2017. jan. 18. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Felhőszolgáltatásoknál nézz utána, hogy hogyan töltik fel a képeket. A Google Drive pl. alapból kisebb méretben, ha jól emlékszem, és külön be kell állítani, ha eredeti felbontásban akarod.
2017. jan. 18. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Első alkalommal megkérdezi, utólag a menüből állíthatod. Egyébként is teljesen mindegy, mert 8 megapixel felett foglal csak helyet a kvótából. No nem mintha 2 usd olyan sok lenne havonta 100 GB helyért.

"google drive-ot próbáltam egyszer, és összevissza másolta fel a gépemre"

User error.

2017. jan. 18. 15:58
 9/9 A kérdező kommentje:
minden probléma megoldva, találtam egy iphone 64 gb-os 6-ost jó áron, köszönöm a válaszokat :)
2017. jan. 18. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!