Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen SIM kártyát vegyek...

Milyen SIM kártyát vegyek Németországba?

Figyelt kérdés
A lényeg az lenne, hogy megadott összegért legyen fix 4G-s internetem egy hónapra. Ismerősömnek Lebara-ja van, de azt hallottam nincs 4G-s hálózata. Lebarás mobilnet 30 napra 8 euró. Hasonlóra lenne szükségem 4G-s hálózattal.

2017. jan. 17. 16:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hiaba LOL-ozol, ha neked se erkezett volna meg még 3 het mulva se, te is fel lennel haborodva, plane hogy havi csomag van ra elofizetve, ami lejar par nap mulva, ergo kidobtam 10 euro az ablakon, ugy hogy alig volt par napot hasznalva
2017. jan. 19. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Értem én, értem én. Ha nagy a dugó az autópályán, akkor az autógyártók húha anyját. :D
2017. jan. 19. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:
hat azert a ketto nemugyanaz. a dugoban nem ir nekem a gyarto emailt es igerget
2017. jan. 19. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Na jól van, durcáskodj tovább, majd néha még visszanézek mosolyogni. :)
2017. jan. 19. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
jo neked. majd ha rendelsz vmit es nem jon meg, en is rohogok rajtad
2017. jan. 19. 23:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Németországban lebarával nem volt 4G-s hálózatom.
2017. márc. 2. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!