2 különböző szolgáltató között létezik havi befizetésért cserébe egy fix lebeszélhető idő 2 telefonszám között? (mint például a t-percek csak 2 különböző szolgáltatónál)
Vannak ilyenek igen.
Mi a párommal a vodafonenál vagyunk ilyen csomagban. De az előfizus csomag, 3000ft az alapdíj havonta, ezt 100%ig másodperc alapon le lehet beszélni (illetve sms-t küldeni). A pedijak egész jók, asszem belső hálón 24ft, külőre 32ft. Smsm 23ft.
Az hogy ingyen beszélünk plusz 360ft-os opciós díj, egyszer neki egyszer nekem. Szóval megéri. És ez korlátlan. 200perc az kevés főleg egy párocskának.
A bibi csak az, hogy a vodafonnenál ez egy "titkos" csomag. Nem mehetsz be csak úgy a vodához, hogy ilyet kérj. Én úgy léptem be, hogy évekig voda kártyás voltasm és meghívtak. De ha a barátnőd is vodás akkor elvileg kapnia kellett volna ilyen meghívót, vagy ügyfélszolgálatnál meg kell kérdezni hátha. A baj az, hogy egy számlára jön ki minden, szal egy előfizető van 2 kártyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!