Minek köszönhető hogy kaptam "ajándékba" internetet?
Ha majd egy nap eljutsz nyugatra és jársz civilizált országokban, megérted hogy te a Fogyasztó vagy. Nem egy csicska jobbágy, hanem a szabad piac polgára.
Tudom, ezt magyarországon nehéz megérteni. De néha itt is vannak felvillanásai a cégeknek, amikor úgy gondolják, hogy némi üveggyöngyért jobb üzleti pozícióba kerülhetnek.
Fogadd el és használd ki. Titkos tipp, több kártyát nyitsz, azokra is kaphatsz ingyen netet. Nálam a Vodánál adnak. Még fel sem kell tölteni rá pénzt, azonnal kapod a netet.
Ajándékbaaa?
Ez hogy jött le, hogy ajándék?
Kaptál infót róla?
havi 200 (vagy 333, nem tudom pontosan) MB internetet kapok havonta, utána ha ez lejárt, a következő hónapig (kb 23.-a), ez belassul, de amikor ezt kérdeztem, még nem volt forduló, csak egyszercsak gyors lett, majd másnap délután gondolom "elfogyott az ajándék", vagy nem tudom, de most 23-án ismét megkaptam a fent említett netet a havi árért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!