Mivel tudom teljesen kipucolni ezt a telefont?
Van egy Bluboo x4-es telefonom, ismerősöm adta.
Pár (!!évig) használtam, majd egyszerűen teljesen belassult az egész rendszer, most lementettem róla minden adatot és nyomtam egy teljes rendszervisszaállítást, de, biztos szeretnék benne lenni, hogy a telefonon tényleg csak olyan dolgok lesznek ami feltétlen kell.
Van rá módszer, hogy még ennél is alaposabban lefaragjam a telefont?
Például a fölösleges appok (google+ google hírek, időjárás, stb) végleges eltávolítása?
Nem értek a telefonokhoz, így nem tudom lehet-e ezt a telefont egyáltalán rootolni.
Várom a segítő válaszokat.
(mivel ez az oldal a segítségnyújtáshoz, megválaszolásokhoz jött létre nem kérek olyan válaszokat, hogy szar ez a telefon, meg hogy nem lehet vele semmit sem csinálni, csak az válaszoljon aki veszi a fáradtságot és segít. a google keresőt már próbáltam, de laikusként tele van spames, áloldalakkal és nem szeretnék kárt okozni sem a pcmben sem a telefonomban, olyan írjon aki ért ezekhez)
A teljes kipucolás alatt azt értem, hogy egy facebook LITE-on, offline térképen, és néhány apró hasznos appon kívül nekem ne nagyon legyen semmi a telefonon ami lassítja és meríti, vagy egyáltalán fölöslegesen néznem kell az ikonját anélkül, hogy egyszer is használnám.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!