Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s-ről milyen negatív...

Iphone 6s-ről milyen negatív tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés

2017. jan. 15. 11:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#7: ha úgy érted, hog ykonkrétan mi történik éppa tele4fonnal, mikro lefagy, akkor volt, hogy zenelejátszás közben (apple music), a háttéran ment a messenger. De fagyott le játék közben is meg az email megnyitása közben is.
2017. jan. 15. 15:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Az alacsony töltöttségű módnak van valami fontos szerepe?Ha be van kapcsolva nem merül annyira a telo?
2017. jan. 15. 15:12
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
#11 Akkor az nem teljesen normális. 4S nem fagy le ilyenektől, nem hogy 6 meg 6S.
2017. jan. 15. 15:54
 14/22 anonim ***** válasza:
#13 köszi, rájöttem én is :D Kolléga is uyganúgy panaszkodott rá, valósíznűleg a szoftver szar, mert elég sok gond volt már a legutóbbi verzióval.
2017. jan. 15. 16:19
 15/22 anonim ***** válasza:
67%
Ah. Ismerősnek van iPhone 6S, semmi gond vele, másiknak sima 6, azzal sincs gond, harmadiknak meg SE, azzal sincs gond. Szóval nem tudom, mit csináltok velük, de biztos, hogy nem a készülék hibája :)
2017. jan. 15. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

6s-el annyi probléma van, hogy az aksi beszarhat, bár az apple ingyenesen cseréli az aksikat még akkor is ha nincs gari...

Többieknek:

Nekem 6 plusom van, túlmelegedést egyszer tapasztaltam amikor megnyitottam az összes alkalmazásomat (hogy a mobilnetet az összes alkalmazásnál le tudjam tiltani), de ezen kívül 1x sem melegedett! langyos sem szokott lenni még ha megvan nyitva rakat oldal a firefoxban (fk safari)

2017. jan. 15. 18:10
 17/22 anonim ***** válasza:
19%
Mivaaaaaaaannnnnnnnn neeegaaaatívv
2017. jan. 15. 22:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Lehett azér fagy le mert frisitenni kéne az op.rendszert
2017. jan. 17. 22:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez a probléma rengeteg iPhone-nál jelentkezik (7-nél már nem). Hidegben akár 80-90%-os töltöttség mellett kikapcsol. Erre az apple garancián túl is akksi cserét biztosít (ingyen). De az sem teljesen megoldás, mert így valamivem később kapcsol ki. Remélhetőleg lesz valami szoftveres javítás.
2017. jan. 18. 06:56
 20/22 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam semmi rosszat se nem fagy be....persze iPhone-nak nem is szabad...appokat gond nélkül viszi nem lagol...se nem melegszik túl...jó persze egész nap használom de reggeltől estélig kibírja gond nélkül 🙂 Szóval küld vissza reklamaciora vagy nemtudom😊
2017. jan. 20. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!