Iphone 6s-ről milyen negatív tapasztalatok vannak?
Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 11:55
11/22 anonim válasza:
#7: ha úgy érted, hog ykonkrétan mi történik éppa tele4fonnal, mikro lefagy, akkor volt, hogy zenelejátszás közben (apple music), a háttéran ment a messenger. De fagyott le játék közben is meg az email megnyitása közben is.
12/22 anonim válasza:
Az alacsony töltöttségű módnak van valami fontos szerepe?Ha be van kapcsolva nem merül annyira a telo?
13/22 anonim válasza:
#11 Akkor az nem teljesen normális. 4S nem fagy le ilyenektől, nem hogy 6 meg 6S.
14/22 anonim válasza:
#13 köszi, rájöttem én is :D Kolléga is uyganúgy panaszkodott rá, valósíznűleg a szoftver szar, mert elég sok gond volt már a legutóbbi verzióval.
15/22 anonim válasza:
Ah. Ismerősnek van iPhone 6S, semmi gond vele, másiknak sima 6, azzal sincs gond, harmadiknak meg SE, azzal sincs gond. Szóval nem tudom, mit csináltok velük, de biztos, hogy nem a készülék hibája :)
16/22 anonim válasza:
Kérdezőnek:
6s-el annyi probléma van, hogy az aksi beszarhat, bár az apple ingyenesen cseréli az aksikat még akkor is ha nincs gari...
Többieknek:
Nekem 6 plusom van, túlmelegedést egyszer tapasztaltam amikor megnyitottam az összes alkalmazásomat (hogy a mobilnetet az összes alkalmazásnál le tudjam tiltani), de ezen kívül 1x sem melegedett! langyos sem szokott lenni még ha megvan nyitva rakat oldal a firefoxban (fk safari)
17/22 anonim válasza:
Mivaaaaaaaannnnnnnnn neeegaaaatívv
18/22 anonim válasza:
Lehett azér fagy le mert frisitenni kéne az op.rendszert
19/22 anonim válasza:
Ez a probléma rengeteg iPhone-nál jelentkezik (7-nél már nem). Hidegben akár 80-90%-os töltöttség mellett kikapcsol. Erre az apple garancián túl is akksi cserét biztosít (ingyen). De az sem teljesen megoldás, mert így valamivem később kapcsol ki. Remélhetőleg lesz valami szoftveres javítás.
20/22 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam semmi rosszat se nem fagy be....persze iPhone-nak nem is szabad...appokat gond nélkül viszi nem lagol...se nem melegszik túl...jó persze egész nap használom de reggeltől estélig kibírja gond nélkül 🙂 Szóval küld vissza reklamaciora vagy nemtudom😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!