Miért nem jön be a Messenger-nap?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem nincs Messenger-napom és nem tudom hogy miért nincs. Eddig azt hittem, hogy a telefonommal van a probléma, de már úgy gondolom hogy nem. Ugyanis tegnap az egyik családtagom odaadta a tabletjét, hogy kezdjek vele valamit, mert eléggé lassú. Újratelepítettem az eszközt és letöltöttem neki a Messengert. Az ő fiókjában megjelent a Messenger-nap. Azonban amikor ugyanaezen az eszközön beléptem az én fiókomba akkor már nem volt ott. Nem értem, hogy az én Messengeremben miért nincs. Valaki tudna segíteni?2017. jan. 14. 08:12
11/11 anonim válasza:
Sziasztok! Sehogy nem oldódik meg, vártam több hónapot a pár óra helyett, ahogy az az egyik kommentelő javasolta, de sokkal több idő telt el, így hozzászoktam, hogy a Facebookban nézem meg a történeteket. De nagyon hiányolom a régi messengerem :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!