Hol lehet venni "liquid glitter"-es tokot Core Prime-ra?
Figyelt kérdés
Tudom, lehet ebayen meg aliexpressen de en az ilyen "idegen" oldalaktol nem nagyon tudok rendelni, es rengeteg ido mire megjon. Ha lehet magyar oldalrol rendelnek ami max 1-2 het alatt megjon. Gsm-butikban is megneztem, de mar napok ota azt irja hogy nincs keszleten. Megkoszonnem ha belinkelnetek oldalakat, vagy csak a nevuket leirnatok. Ha valaki nemtudja melyik tokra gondolok akkor az amiben van viz es csillam, es ha ugy forgatod folyik le a csillam. Es ha lehet akkor olyan oldalakat mondjatok ami nem iphone-ra van mert az engem nem erdekel, Core Prime-ra!! Es ha lehet legyen KEK szinuben. Mar regota keresem ezt a tokot es nagyon orulnek neki ha vegre meglenne. Azert szeretnek keket mert a tobbi nem nagyon tetszik. Mivel feher a telefonom ezert az ezust nem nagyon latszodna. Ja es pont az a kek a kedvenc szinem:)))koszonom annak aki vegig olvasta es annak megjobban aki valaszol is ra❤2017. jan. 13. 20:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!