Melyik telefont válasszam? HTC HD2 vagy Iphone vagy HTC DESIRE vagy Samsung I5700 Galaxy Spica?
Figyelt kérdés
melyik jobb és miért?2010. máj. 5. 11:30
11/20 anonim válasza:
Iphone - t vegyél.
Tuti tartós , sokat tud [ meg lehet csinálni ]
tartsa az árát. htc meg ilyenek felesleges akkor inkább vegyél laptopot. szerintem Iphone. csao
12/20 bp1985 válasza:
Mondjatok már 1 dolgot, ami az iphone mellett szól? Mivel tud többet egy hd2-nél?
13/20 anonim válasza:
Én vagyok az első válaszoló, a www.speedshop.hu- áruházban eleve magyarul adják a HTC-ket. www.gsmline.hu itt is lehet HD2-őt venni olcsóbban itt viszont kérdezz rá az elő chates ügyfélszolgálaton, hogy magyar-e.
14/20 anonim válasza:
Én HD2-t vennék, de szerintem valahol ki kellene próbálnod az oprendszerét még a vásárlás előtt, mert megoszlanak róla a vélemények, lehet hogy neked az Android fekszik, és akkor meg HTC Desire-t vegyél.
Az iPhone fan válaszolónak én is üzenem, hogy ezek a HTC-k mindent tudnak amit felsoroltál, és még sokkal többet. Windows Mobile-ra még több program is van jóval, a különbség persze hogy nem egy helyen mint az iPhone-nál, de pl. a ppcwarez.org nagyon jó gyűjtőoldala ezeknek(ahol mellesleg feltört iPhone-ra is vannak cuccok). Az Android mellett pedig a nyílt forráskód szól.
15/20 anonim válasza:
Amúgy egyetlen dologban tud az iPhone többet, több alapból a flash memória benne. Igen ám, de ez a legkevésbé érdekes, hiszen ma már elég olcsók a memóriakártyák.
16/20 anonim válasza:
dizájört venném. Andriod rendszer, ez most a jövő egyértelműen. De ha valaki itt felhozza azt, hogy mennyivel több cucc van az apple marketbe (ettől szoktam agyfaszt kapni) akkor mutassa már meg mi az ami nincs Android marketbe, mert ott legaláb nincs 50db tökegyforma alkalmazás...
17/20 anonim válasza:
ne vegyél drága telefont hosszú távon nem éri meg..Galaxy spica ÁR/Érték arányban tökéletes,nekem is az van.
18/20 A kérdező kommentje:
Nem én veszem... Kapom.
2010. máj. 15. 15:25
19/20 Sidó Levente válasza:
három szócskát üzenek mindenkinek : HTC Desire HD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!